Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Thesis : [248]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 247
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2560
คุณภาพของข้าวหอมใบเตยและผลิตภัณฑ์ข้าวพร้อมบริโภคระหว่างการเก็บรักษา
มุทิตา มีนุ่น
;
หทัยรัตน์ ทองปันจา
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018
Properties and Changes during Fermentation of Salted Shrimp Paste as Affected by Quality of Row Material and Selected Halophilic Bacteria
Soottawat Benjakul
;
Jaksuma Pongsetkul
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017
Impact of Gellan Incorporation on Properties of Fish Gelatin and Surimi Gels
Soottawat Benjakul
;
Tanyamon Petcharat
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019
Collagen and Gelatin from Golden Carp Skin and Squalene fromFish Liver Extracted with the Aid of Ultrasound:Properties and Applications
Soottawat Benjaku
;
Ali Muhammed Moula Ali
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019
Development of encapsulated salmonella bacteriophages to reduce salmonella spp. in food matrices
Kitiya Vongkamjan
;
Kantiya Petsong
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018
Cinnamomum porrectum herbal tea production and its functional properties influenced by odor types of leaves and blanching process
Worapong Usawakesmanee
;
Phornthip Saetan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016
Properties of gelatin from seabass (Lates calcarifer) skin and swim bladder as influenced by extraction conditions and hydrocolloids
Soottawat Benjakul
;
Sittichoke sinthusamran
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2560
สมบัติทางกายภาพ สมบัติทางเคมีและคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระที่มีผลมาจากระยะการเจริญของผลและการอบแห้งแบบลมร้อนของส้มควาย (Garcinia pedunculata) และส้มแขก (Garcinia atroviridis)
อัญชลี ศิริโชติ
;
อภันตรี มีบุญ
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017
Extraction, Characterization and application of Antioxidant from Cashew (Anacardium occidentale L.) Leaves
Soottawat Benjakul
;
Lalita Chotphruethipong
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017
Production of Flavorant and Colorant from Pacific White Shrimp (Litopenaeus vanamei) Head and Their Food Applications
Kongkarn Kijroongrojana
;
Sineenath Sukkwai
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016
Study on extraction, Quality and application of virgin coconut oil
Nopparat Cheetangdee
;
Rattanaporn Prapun
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016
Characteristics and Applications of Active Comonents from Squid Melanin-Free Ink
Soottawat Benjakul
;
Naveen Kumar Vate
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016
Characteristics and functional properties of gelatin from goat skin as affected by extraction and drying conditions
Soottawat Benjakul
;
Sulaiman Mad-Ali
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2544
ผลของไตรพอลิฟอสเฟตต่อคุณสมบัติ และการเกิดเจลของไมโอไฟบริลล่าร์โปรตีนจากปลาทรายแดงในระหว่างการแช่เยือกแข็ง-ทำละลาย
ไพบูลย์ ธรรมรัตนวาสิก
;
กาญจนา จันทะ
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2543
การปรับปรุงกระบวนการผลิตปลาหางควายแห้งปรุงรส
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
กอบพร ประทุมนพรัตน์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2540
การผลิตโปรตีนปลาสกัดจากหัวและเครื่องในปลา
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
จิตรวดี ไตรเรกพันธุ์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2537
การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์อาหารทะเลมูลค่าเพิ่ม : ต้มยำกุ้งแช่เยือกแข็ง
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
จักรี ทองเรือง
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2539
การผลิตผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่มจากซูริมิ : กุ้งเทียม
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
พิศิษฎ์พงศ์ ปุญญพันธุ์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2539
การผลิตไส้กรอกบดเนื้อแพะเสริมเนื้อวัว โปรตีนถั่วเหลือง ไขมันหมูหรือเนยขาว และทัศนคติของผู้บริโภค
กนกอร อินทราพิเชฐ
;
ชีพสุมน ชิตมณี
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2538
การใช้ประโยชน์เศษเนื้อปลาทูน่าในการผลิตแฮมปลา
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
พายัพ มาศนิยม
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 247
< previous
next >
Discover
Author
2
Kittima Leelapongwattana
2
Krisana Nilsuwan
2
Phakawat Tongnuanchan
2
Sitthipong Nalinanon
2
Suthasinee Yarnpakdee
2
Yaowapa Thiansilakul
1
Akkasit Jongjareonrak
1
Ali Muhammed Moula Ali
1
Am-on Tawisuwan
1
Amjad Khansaheb Balange
.
next >
Subject
18
Gelatin
11
Surimi
10
Fishery products
8
Antioxidants
5
Collagen
5
Fish as food
5
Fishery processing
5
Food Analysis
5
ซูริมิ
4
Food Preservation
.
next >
Date issued
131
2500 - 2562
116
2000 - 2099
Has File(s)
247
true