Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12435
Title: Cinnamomum porrectum herbal tea production and its functional properties influenced by odor types of leaves and blanching process
Other Titles: การผลิตชาสมุนไพรจากใบเทพทาโร และสมบัติเชิงหน้าที่จากผลของชนิดกลิ่นใบและการลวก
Authors: Worapong Usawakesmanee
Phornthip Saetan
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Essences and essential oils;Aromatic plants;Medicinal plants
Issue Date: 2018
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2018
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12435
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426776.pdf2.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.