Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12193
Title: Extraction, Characterization and application of Antioxidant from Cashew (Anacardium occidentale L.) Leaves
Other Titles: การสกัด คุณลักษณะและการประยุกต์ใช้สารต้านออกซิเดชันจากใบมะม่วงหิมพานต์
Authors: Soottawat Benjakul
Lalita Chotphruethipong
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Antioxidants;Phenols
Issue Date: 2017
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2017
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12193
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420283.pdf2.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.