Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12796
Title: คุณภาพของข้าวหอมใบเตยและผลิตภัณฑ์ข้าวพร้อมบริโภคระหว่างการเก็บรักษา
Other Titles: Quality of Hom Bai Toie Rice and Its Ready-to-Eat Rice Product during Storage
Authors: มุทิตา มีนุ่น
หทัยรัตน์ ทองปันจา
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ข้าว พันธุ์ซี 85 ไทย;ข้าว การเก็บและรักษา;ข้าว คุณภาพ;ข้าวหอมใบเตย;ข้าวพร้อมบริโภค คุณภาพ
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12796
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
422671.pdf7.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.