Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12203
Title: | สมบัติทางกายภาพ สมบัติทางเคมีและคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระที่มีผลมาจากระยะการเจริญของผลและการอบแห้งแบบลมร้อนของส้มควาย (Garcinia pedunculata) และส้มแขก (Garcinia atroviridis) |
Other Titles: | Physical, Chemical and Antioxidant Properties as Affected by Fruit Developmental Stages and Hor-Air Dehydration of Garcinia pedunculata and Garcinia atroviridis |
Authors: | อัญชลี ศิริโชติ อภันตรี มีบุญ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ส้มควาย (พืช) การอบแห้ง;ส้มแขก (พืช) การอบแห้ง |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12203 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
420464.pdf | 2.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.