Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10910
Title: | การผลิตโปรตีนปลาสกัดจากหัวและเครื่องในปลา |
Other Titles: | Production of fish protein isolates from fish heads and viscera |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร จิตรวดี ไตรเรกพันธุ์ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | โปรตีนปลาสกัด การผลิต |
Issue Date: | 2540 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2540 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10910 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
131304.pdf | 6.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.