Browsing by Author Soottawat Benjakul

Showing results 51 to 70 of 72 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Production and Characterization of Collagen, Gelatin and Gelatin Hydrolysate Powder from Scales of Spotted Golden GoatfishSoottawat Benjakul; Sira Chuaychan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Production and properties of reduced fishy odour gelatin and gelatin hydrolysate from seabass (Lates calcarifer) skinSoottawat Benjakul; Thanasak Sae-leaw; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Production of gelatin hydrolysate with antioxidant activity from fish skin using protease from bacillus amyloliquefaciensSoottawat Benjakul; Samart Sai-Ut; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Production of protein hydrolysate processing antioxidant activities with negligible muddy-and fishy-odour/flavour from freshwater and marine fishSoottawat Benjakul; Suthasinee Yarnpakdee; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020Properties and application of bilayer films based on poly (lactic acid) and fish gelatin containing epigallocatechin gallate fabricated by thermo-compression moldingKrisana Nilsuwan; Guerrero, Pedro; Caba, Koro de la; Soottawat Benjakul; Thummanoon Prodpran; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020Properties and Applications of Antioxidant Bilayer Films Based onFish Skin Gelatin Containing Epigallocatechin GallateSoottawat Benjakul; Krisana Nilsuwan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013Properties and Applications of Bio-nanocomposite Film based on Gelatin and NanoclayPonusa Jitphuthi; Thummanoon Prodpran; Soottawat Benjakul; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Properties and applications of bio-nanocomposite films from fish and squid skin gelatinsSoottawat Benjakul; Muralidharan Nagarajan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Properties and Changes during Fermentation of Salted Shrimp Paste as Affected by Quality of Row Material and Selected Halophilic BacteriaSoottawat Benjakul; Jaksuma Pongsetkul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Properties of gelatin from seabass (Lates calcarifer) skin and swim bladder as influenced by extraction conditions and hydrocolloidsSoottawat Benjakul; Sittichoke sinthusamran; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Protease Inhibitors and Hydrolysate from Duck Egg Albumen:Characteristics and Applications in Surimi GelsSoottawat Benjakul; Tran Hong Quan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Proteases from hepatopancreas of pacific white shrimp : Characteristics, recovery and applicationsSoottawat Benjakul; Theeraphol Senphan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Proteases from pyloric caeca of brownstripe red snapper (Lutjanus vitta): Purification, characterization and the use for production of hydrolysate with antioxidative activitySoottawat Benjakul; Sutheera Khantaphant
2019Protein Hydrolysate and Biocalcium from Salmon Frame : Preparation and their Fortification in CrackerSoottawat Benjakul; Anthony Temitope Idowu; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Protein hydrolysate from Tuna roes : characteristics and use as antioxidative emulsifier in emulsion food systemsSoottawat Benjakul; Rossawan Intarasirisawat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Purification, Partitioning and uses of fish pepsin for collagen extraction and protein hydrolysate productionSoottawat Benjakul; Sitthipong Nalinanon
2001Role of endogenous transglutaminase in setting of surimi from some tropical fishSoottawat Benjakul; Chakkawat Chantarasuwan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Study on angiotensin I-Converting enzyme inhibitory activity and antioxidative activity of peptides derived from some Thai traditional fermented fishery productsSoottawat Benjakul; Woranuch Lertprakobkit; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Uses of Ethanolic Coconut Husk Extract fot Surimi Gel Strengthening and Enhancement of Oxidative Stability of Emulsion Surimi GelSoottawat Benjakul; Natchaphol Buamard; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Value-added products from squid (loligo formosana) ovary and pen: characterization and application in food systemsSoottawat Benjakul; Avtar Singh; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร