Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13258
Title: | Role of endogenous transglutaminase in setting of surimi from some tropical fish |
Other Titles: | บทบาทของเอนไซม์ทรานส์กลูทามิเนสในกล้ามเนื้อต่อการเซ็ทตัวของซูริมิจากปลาในเขตร้อนบางชนิด |
Authors: | Soottawat Benjakul Chakkawat Chantarasuwan Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Surimi Tropics;Fish as food;Fishery products |
Issue Date: | 2001 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2001 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13258 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
211215.pdf | 8.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License