Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10672
Title: | Production and properties of reduced fishy odour gelatin and gelatin hydrolysate from seabass (Lates calcarifer) skin |
Other Titles: | การผลิตและสมบัติของเจลาตินและเจลาตินไฮโดรไลเสตลดกลิ่นคาวจากหนังปลากะพงขาว |
Authors: | Soottawat Benjakul Thanasak Sae-leaw Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Gelatin |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10672 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
409413.pdf | 8.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.