Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17741
Title: Properties and Applications of Antioxidant Bilayer Films Based onFish Skin Gelatin Containing Epigallocatechin Gallate
Other Titles: คุณสมบัติและการประยุกต์ใช้ฟิล์มสองชั้นที่มีฤทธิ์ต้านออกซิเดชันจากฟิล์มเจลาตินที่เติมสารอิพิกัลโลคาเทคินกัลเลต
Authors: Soottawat Benjakul
Krisana Nilsuwan
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Food Packaging;Packaging Materials;Gelatin
Issue Date: 2020
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2020
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17741
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
441704.pdf4.31 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons