Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13056
Title: | Uses of Ethanolic Coconut Husk Extract fot Surimi Gel Strengthening and Enhancement of Oxidative Stability of Emulsion Surimi Gel |
Other Titles: | การใช้สารสกัดเอทานอลจากกาบมะพร้าวสำหรับการปรับปรุงความแข็งแรงเจลซูริมิและการเพิ่มความคงตัวต่อปฏิกิริยาออกซิเดชันของอิมัลชันซูริมิเจล |
Authors: | Soottawat Benjakul Natchaphol Buamard Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Ethanol;Surimi |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2018 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13056 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
432119.pdf | 4.53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.