Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13056
Title: Uses of Ethanolic Coconut Husk Extract fot Surimi Gel Strengthening and Enhancement of Oxidative Stability of Emulsion Surimi Gel
Other Titles: การใช้สารสกัดเอทานอลจากกาบมะพร้าวสำหรับการปรับปรุงความแข็งแรงเจลซูริมิและการเพิ่มความคงตัวต่อปฏิกิริยาออกซิเดชันของอิมัลชันซูริมิเจล
Authors: Soottawat Benjakul
Natchaphol Buamard
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Ethanol;Surimi
Issue Date: 2018
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2018
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13056
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432119.pdf4.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.