850 Thesis : [248] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 247
Issue DateTitleAuthor(s)
2556กิจกรรมทางชีวภาพของโปรตีนไฮโดรไลเสทจากกระดูกปลานิลและผลต่อเซลล์สร้างกระดูกจักรี ทองเรือง; สุภาวดี จอดนาค; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2556การปรับปรุงสมบัติการเกิดเจลของเจลาตินจากหนังปลาทูน่าเพื่อประยุกต์ใช้ในอาหารสัตว์เลี้ยงภาวิณี ชินะโชติ; ธัญญลักษณ์ เกิดบัวทอง; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Factors affecting browning and crystallisation of palm syrup and palm sugar cakeMutita Meenune; Phisut Naknean; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Improving the Shelf-Life and Safety of Fresh-Cut MangosteenPairat Sophanodora; Choothaweep Palakawong Na Ayudhyay; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2555การสกัดน้ำตาลนอนรีดิวซิ่งจากขนุนใรนะดับห้องปฏิบัติการระดับโรงงานทดลองและการประเมินสมบัติการทนต่อการย่อยในสภาวะจำลองระบบทางเดินอาหารไพศาล วุฒิจำนงค์; เกตุชุลี ถึงจอหอ; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Discoloration and its prevention of protein film from red Tilapia muscleSoottawat Benjakul; Phakawat Tongnuanchan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Improvement of properties of edible film based on gelatin from cuttlefish (Sepia pharamois) skinSoottawat Benjakul; Hoque Md. Sazedul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Study on angiotensin I-Converting enzyme inhibitory activity and antioxidative activity of peptides derived from some Thai traditional fermented fishery productsSoottawat Benjakul; Woranuch Lertprakobkit; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Quality changes of fresh and processed spent hen Pectoralis major muscles during chilled and frozen storageSaowakon Wattanachant; Atchariya Chueachuaychoo
2012Post-mortem softening of freshwater prawn (Macrobrachium resenbergii) Muscle : Role of proteases and preventionSoottawat Benjakul; Chodsana Sriket
2555การผลิตเจลาตินและเจลาตินไฮโดรเจนไลเลทจากหนังปลาสำหรับการพัฒนาเครื่องดื่มเพื่อสุขภาพก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์; สินินาถ สุขไกว
2553สมบัติการต้านออกซิเดชันและความคงตัวของเครื่องต้มข่าสุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร; สุจีรา อายุสุข; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Purification, Partitioning and uses of fish pepsin for collagen extraction and protein hydrolysate productionSoottawat Benjakul; Sitthipong Nalinanon
2554การใช้ประโยชน์จากกากนมถั่วเหลืองในการผลิตไส้กรอกหมูบดหยาบพิทยา อดุลยธรรม; พิไลวรรณ ธารายศ
2554การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ผลไม้แผ่นจากกากกระเจี๊ยบแดงอัญชลี ศิริโชติ; สุวิชา แดงกระจ่าง
2554บูดูปรุงรสพร้อมบริโภคที่ผลิตจากโปรตีนไฮโดรไลเสทของวัสดุเศษเหลืออาหารทะเลแช่เยือกแช็งจักรี ทองเรือง; กาญจนารัตน์ อรุณรัตน์
2554การผลิตและการใช้สำรองผงเป็นสารเพิ่มความข้นหนืดในน้ำแป้งไพรัตน์ โสภโณดร; ศิริรัตน์ ปราบปัญจะ
2010Bio-active compounds in germinated brown rice and its applicationPaiboon Thammarutwasik; Jiraporn Banchuen
2010Maximized uses of phenolic compounds in retardation of lipid oxidation and shelf-life extension of fish and fish productsSoottawat Benjakul; Sajid Maqsood; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Development of Pink Color of Squid and the Effect of Chemical Treatment on Physico-Chemical Changes of Squid during Frozen StorageSoottawat Benjakul; Rattana Sungsri-in
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 247