Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7845
Title: | การผลิตและการใช้สำรองผงเป็นสารเพิ่มความข้นหนืดในน้ำแป้ง |
Other Titles: | Production and uses of crude powder from Malva Nut (Scaphium scaphigerum) as thickening agent in batter |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร ศิริรัตน์ ปราบปัญจะ |
Keywords: | สำรองผง การผลิต;สำรอง (พืช) การแปรรูป |
Issue Date: | 2554 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7845 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
351038.pdf | 3.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License