Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8305
Title: การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ผลไม้แผ่นจากกากกระเจี๊ยบแดง
Other Titles: Development of leather production from roselle (hibiscus sabdariffa l.) by-product
Authors: อัญชลี ศิริโชติ
สุวิชา แดงกระจ่าง
Keywords: กระเจี๊ยบ การแปรรูป;กระเจี๊ยบ การเก็บและรักษา
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8305
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
356199.pdf2.84 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons