850 Thesis : [245] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 244
Issue DateTitleAuthor(s)
2010ผลของกระบวนการแปรรูปและสภาวะการเก็บรักษาต่อคุณภาพสารประกอบที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในผลิตภัณฑ์กระเจี้ยบแดงสกัดเข้มข้นอัญชลี ศิริโชติ; เพ็ญศรี เรืองศรี; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Antioxidative activity and emulsifying properties of gelatin from cuttlefish (Sepia pharaonis) skin modified with phenolic compounds and fatty acidsSoottawat Benjakul; Tanong Aewsiri; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2553ผลของการดัดแปรสตาร์ชกล้วยด้วยวิธีทางกายภาพต่อปริมาณสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์และสมบัติทางรีโอโลยีปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล; จุไรรัตน์ ถนอมกิจ; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Effect of washing solution and processes on gelling properties and frozen stability of yellowtail barracuda surimiSoottawat Benjakul; Kosol Lertwittayanon; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2554การผลิตผลิตภัณฑ์ที่มีคอนดรอยตินซัลเฟตและคอลลาเจนไฮโดรไลเสทจากหลอดลมสัตว์ปีกมณี วิทยานนท์; ทัศนีย์ เจริญวิริยภาพ; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Development of Virgin Coconut Oil Emulsified Surimi Gel with Nutraceutical PropertiesSoottawat Benjakul; Asir Gani; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Lipids from Cephalothorax of Pacific White Shrimp (Litopenaeusvannamei) using Ultrasonic Assisted Extraction Process :Pre-treatment, Enhanced Oxidative Stability and ApplicationsSoottawat Benjakul; Saqib Gulzar; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Nutritional Compositions, Polyphenolic Profiles, Modulation of Gut Microbiota, Glycemic Index and Some Biological Properties of Pigmented Rice Varieties and Adlay Influenced by Soaking and Germination ConditionsChutha Takahashi Yupanqui; Owolabi, Iyiola Oluwakemi; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Value-added products from squid (loligo formosana) ovary and pen: characterization and application in food systemsSoottawat Benjakul; Avtar Singh; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Protein Hydrolysate and Biocalcium from Salmon Frame : Preparation and their Fortification in CrackerSoottawat Benjakul; Anthony Temitope Idowu; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2541การพัฒนาอาหารขบเคี้ยวเสริมโปรตีนปลาสกัดเสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล; อัจฉรา ชนะสิทธิ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2536การพัฒนาผลิตภัณฑ์แช่เยือกแข็งจากเศษเนื้อปลาทูน่าปรุงรสห่อด้วยผักไพรัตน์ โสภโณดร; อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2004Chemical compositions, properties and structure of muscle affecting textural characteristics of meat from Thai indigenous chicken and broilerSoottawat Benjakul; Saowakon Wattanachant; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2004Characterization and changes during frozen storage of the muscles of soft shell and hard shell mud crabsSoottawat Benjakul; Nuntapol Sutthipan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2001Role of endogenous transglutaminase in setting of surimi from some tropical fishSoottawat Benjakul; Chakkawat Chantarasuwan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2001Characterization of antioxidants from some herbs and green leavesSoottawat Benjakul; Weerana Sim-areerat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2000Antioxidants from some legume seeds: extraction, some properties and applicationSoottawat Benjakul; Charassri Ratanamahasakul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Bioactive Compounds and Biological Properties of Thunbergia laurifolia Leaf Extract and Its Potential Use as Functional DrinkSunisa Siripongvutikorn; Marasri Junsi; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Uses of Ethanolic Coconut Husk Extract fot Surimi Gel Strengthening and Enhancement of Oxidative Stability of Emulsion Surimi GelSoottawat Benjakul; Natchaphol Buamard; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Effects of some hydrocolloids on the properties and the changes during frozen and refrigerated storage of gels from bigeye snapper mince and surimiSoottawat Benjakul; Sasikunya Tuankriangkrai; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 244