850 Thesis : [227] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 227
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Bioactive Compounds and Biological Properties of Thunbergia laurifolia Leaf Extract and Its Potential Use as Functional DrinkSunisa Siripongvutikorn; Marasri Junsi; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Uses of Ethanolic Coconut Husk Extract fot Surimi Gel Strengthening and Enhancement of Oxidative Stability of Emulsion Surimi GelSoottawat Benjakul; Natchaphol Buamard; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Effects of some hydrocolloids on the properties and the changes during frozen and refrigerated storage of gels from bigeye snapper mince and surimiSoottawat Benjakul; Sasikunya Tuankriangkrai; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Effect of mixed phosphates and non-phosphate compounds on the quality of pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei)Soottawat Benjakul; Nithiruch Rattanasatheirn; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Porcine plasma protein-based film: preparation and use of protein cross-linking agents as film strengthenersSoottawat Benjakul; Pornpot Nuthong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Antioxidative activity, functional properties and the use as microbial media of protein hydrolysate from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis) muscleSoottawat Benjakul; Vilailak Klompong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Gelling properties and proteolysis of goatfish (Mulloidichthys martinicus) MuscleSoottawat Benjakul; Suthasinee Yarnpakdee; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2003Effect of molecular weight of chitosan from black tiger prawn (Penaeus monodon) on fat adsorption and antioxidative activitySoottawat Benjakul; Dusadee Narin; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Effect of hemoglobin, Galangal and lemon grass extracts on lipid oxidation in fish muscleSunisa Siripongvutikorn; Chaiwut Buaniaw; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Histamine degradation by halophilic archaeaWonnop Visessanguan; Wanaporn Tapingkae; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2009Carotenoid production by halophilic archaea and its applicationsWonnop Visessanguan; Mongkol Yachai; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2009Effect of phosphates on quality of spent hen muscle marinated with Tom-Yum pasteSaowakon Wattanachant; Pirinya Wongwiwat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2561สภาวะการหุงและการเก็บรักษาต่อคุณภาพ ความคงตัวของแอนโทไชยานิน และกรดฟีนอลิกในข้าวกล้องสังข์หยดหุงสุกพร้อมบริโภคมุติตา มีนุ่น; วิไลพร กลาย; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2560คุณภาพของข้าวหอมใบเตยและผลิตภัณฑ์ข้าวพร้อมบริโภคระหว่างการเก็บรักษามุทิตา มีนุ่น; หทัยรัตน์ ทองปันจา; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Properties and Changes during Fermentation of Salted Shrimp Paste as Affected by Quality of Row Material and Selected Halophilic BacteriaSoottawat Benjakul; Jaksuma Pongsetkul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Impact of Gellan Incorporation on Properties of Fish Gelatin and Surimi GelsSoottawat Benjakul; Tanyamon Petcharat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Selenium Biofortified Ricegrass (Oryza sativa L.) Juice Powder with an Enhancement of Its Selenium Content, Bioactive Compounds Content and Biological PropertiesSunisa Siripongvutikorn; Rattanamanee Chomchan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Collagen and Gelatin from Golden Carp Skin and Squalene fromFish Liver Extracted with the Aid of Ultrasound:Properties and ApplicationsSoottawat Benjaku; Ali Muhammed Moula Ali; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Development of encapsulated salmonella bacteriophages to reduce salmonella spp. in food matricesKitiya Vongkamjan; Kantiya Petsong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Cinnamomum porrectum herbal tea production and its functional properties influenced by odor types of leaves and blanching processWorapong Usawakesmanee; Phornthip Saetan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 227