Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13492
Title: ผลของการดัดแปรสตาร์ชกล้วยด้วยวิธีทางกายภาพต่อปริมาณสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์และสมบัติทางรีโอโลยี
Other Titles: Effect of physical modification on resistant starch content and rheological properties of banana starch
Authors: ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
จุไรรัตน์ ถนอมกิจ
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: สตาร์ช การวิเคราะห์;สตาร์ช วิทยาศาสตร์การไหล;กล้วยนางพญา
Issue Date: 2553
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13492
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
324468.pdf7.63 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons