Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13492
Title: | ผลของการดัดแปรสตาร์ชกล้วยด้วยวิธีทางกายภาพต่อปริมาณสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์และสมบัติทางรีโอโลยี |
Other Titles: | Effect of physical modification on resistant starch content and rheological properties of banana starch |
Authors: | ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล จุไรรัตน์ ถนอมกิจ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | สตาร์ช การวิเคราะห์;สตาร์ช วิทยาศาสตร์การไหล;กล้วยนางพญา |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13492 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
324468.pdf | 7.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License