Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17749
Title: | Development of Frozen Churros Added with Shrimp and Squid By-Products |
Other Titles: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ชูโรสแช่เยือกแข็งจากวัสดุเศษเหลือจากกระบวนการผลิตกุ้งและหมึก |
Authors: | Kongkarn Kijroongrojana Kantapit Mektun Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Fisheries By-products |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2020 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17749 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
441587.pdf | 3.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License