Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17749
Title: Development of Frozen Churros Added with Shrimp and Squid By-Products
Other Titles: การพัฒนาผลิตภัณฑ์ชูโรสแช่เยือกแข็งจากวัสดุเศษเหลือจากกระบวนการผลิตกุ้งและหมึก
Authors: Kongkarn Kijroongrojana
Kantapit Mektun
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Fisheries By-products
Issue Date: 2020
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2020
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17749
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
441587.pdf3.99 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons