Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13495
Title: | Antioxidative activity and emulsifying properties of gelatin from cuttlefish (Sepia pharaonis) skin modified with phenolic compounds and fatty acids |
Other Titles: | กิจกรรมการต้านปฏิกิริยาออกซิเดชั่นและสมบัติการเป็นอิมัลซิไฟเออร์ของเจลาตินจากหนังหมึกกระดอง (Sepia pharaonis) ที่ผ่านการดัดแปลงด้วยสารประกอบฟีนอลิกและกรดไขมัน |
Authors: | Soottawat Benjakul Tanong Aewsiri Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Cuttlefish;Antioxidants;Food Analysis;Gelatin |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13495 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
351426.pdf | 16.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License