Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17416
Title: Development of Microfluidized Emulsion Film Based on Gelatin and Palm Oil
Other Titles: การพัฒนาฟิล์มอิมัลชันจากเจลาตินผสมน้ำมันปาล์มโดยกระบวนการไมโครฟลูอิดไดเซซัน
Authors: Soottawat Benjakul
Krisana Nilsuwan
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Gelatin;Palm oil
Issue Date: 2016
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2016
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17416
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413354.pdf13.63 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons