Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Article
850 Research
850 Thesis
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 291-300 of 320 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
...
27
28
29
30
31
32
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2004
Chemical compositions, properties and structure of muscle affecting textural characteristics of meat from Thai indigenous chicken and broiler
Soottawat Benjakul
;
Saowakon Wattanachant
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2553
ผลของการดัดแปรสตาร์ชกล้วยด้วยวิธีทางกายภาพต่อปริมาณสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์และสมบัติทางรีโอโลยี
ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
;
จุไรรัตน์ ถนอมกิจ
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Antioxidative activity and emulsifying properties of gelatin from cuttlefish (Sepia pharaonis) skin modified with phenolic compounds and fatty acids
Soottawat Benjakul
;
Tanong Aewsiri
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Effect of washing solution and processes on gelling properties and frozen stability of yellowtail barracuda surimi
Soottawat Benjakul
;
Kosol Lertwittayanon
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2556
การสกัดเบต้า-กลูแคนจากเห็ดหูหนูและการทดสอบสมบัติการเป็นพรีไบโอติก
สันทัด วิเชียรโชติ
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013
Properties and Applications of Bio-nanocomposite Film based on Gelatin and Nanoclay
Ponusa Jitphuthi
;
Thummanoon Prodpran
;
Soottawat Benjakul
;
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2558
สมบัติเชิงหน้าที่และการใช้ประโยชน์ในอาหารจากพืชสมุนไพร/เครื่องเทศและเครื่องแกง
สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
;
วรพงษ์ อัศวเกศมณี
;
สันทัด วิเชียรโชติ
;
ปรียาพร พรหมเจียม
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016
Development of Microfluidized Emulsion Film Based on Gelatin and Palm Oil
Soottawat Benjakul
;
Krisana Nilsuwan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2559
คุณภาพของข้าวสังหยดระหว่างการเก็บรักษาและการผลิตเครื่องดื่มผง
มุทิตา มีนุ่น
;
นฤชาติ บุญรัตน์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2562
การศึกษาวิธีและสภาวะการอบแห้งสำหรับการผลิตผลิตภัณฑ์ชาจากดอกกาแฟโรบัสต้า (Coffea canephora)
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
;
อธิชา ชูสุทธิ์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Discover
Author
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
11
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
9
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
6
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
6
มุทิตา มีนุ่น
5
อัญชลี ศิริโชติ
4
Soottawat Benjakul
4
Thummanoon Prodpran
4
ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
4
วัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ
.
next >
Subject
21
Gelatin
12
Surimi
10
Fishery products
9
ปลาทูน่า
9
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
8
Antioxidants
7
Collagen
7
ซูริมิ
6
Fishery processing
6
ผลิตภัณฑ์อาหาร
.
next >
Date issued
190
2500 - 2565
130
2000 - 2099