Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11302
Title: สมบัติเชิงหน้าที่และการใช้ประโยชน์ในอาหารจากพืชสมุนไพร/เครื่องเทศและเครื่องแกง
Other Titles: Functional properties and using in food from spices/herbs and curry pastes
Authors: สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
วรพงษ์ อัศวเกศมณี
สันทัด วิเชียรโชติ
ปรียาพร พรหมเจียม
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: เครื่องเทศ;แอนติออกซิแดนท์;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2558
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11302
https://tnrr.nriis.go.th/#/services/research-report/detail/307100
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
400225.pdf1.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.