Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 201-210 of 247 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2558ผลของวิธีการแช่เย็นและสภาวะการบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพปลากะตักต้มอบแห้งชัชวาล โชติมากร; ระวิวรรณ สวัสดิ์อุบล; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Production and properties of reduced fishy odour gelatin and gelatin hydrolysate from seabass (Lates calcarifer) skinSoottawat Benjakul; Thanasak Sae-leaw; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2561สภาวะการหุงและการเก็บรักษาต่อคุณภาพ ความคงตัวของแอนโทไชยานิน และกรดฟีนอลิกในข้าวกล้องสังข์หยดหุงสุกพร้อมบริโภคมุทิตา มีนุ่น; วิไลพร กลาย; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2536กลไกการเปลี่ยนแปลงทางเคมีและกายภาพของสับปะรดแห้งด้วยวิธีออสโมติกไพรัตน์ โสภโณดร; จิราภรณ์ สอดจิตร์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2560คุณภาพของข้าวหอมใบเตยและผลิตภัณฑ์ข้าวพร้อมบริโภคระหว่างการเก็บรักษามุทิตา มีนุ่น; หทัยรัตน์ ทองปันจา; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Study on extraction, Quality and application of virgin coconut oilNopparat Cheetangdee; Rattanaporn Prapun; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Collagen and Gelatin from Golden Carp Skin and Squalene fromFish Liver Extracted with the Aid of Ultrasound:Properties and ApplicationsSoottawat Benjaku; Ali Muhammed Moula Ali; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Effect of hemoglobin, Galangal and lemon grass extracts on lipid oxidation in fish muscleSunisa Siripongvutikorn; Chaiwut Buaniaw; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Development of encapsulated salmonella bacteriophages to reduce salmonella spp. in food matricesKitiya Vongkamjan; Kantiya Petsong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Antioxidative activity, functional properties and the use as microbial media of protein hydrolysate from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis) muscleSoottawat Benjakul; Vilailak Klompong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร