Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12989
Title: Antioxidative activity, functional properties and the use as microbial media of protein hydrolysate from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis) muscle
Other Titles: กิจกรรมการต้านออกซิเดชัน สมบัติเชิงหน้าที่ และการใช้เป็นอาหารเลี้ยงเชื้อจุลินทรีย์ของโปรตีนไฮโดรไลเตสจากกล้ามเนื้อปลาสีกุนข้างเหลือง (Selaroides leptolepis)
Authors: Soottawat Benjakul
Vilailak Klompong
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Fishes Protein content;Culture media (Biology);Selaroides leptolepis;Peptones;Antioxidants
Issue Date: 2008
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12989
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
301400.pdf2.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.