Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 161-170 of 247 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Quality changes of fresh and processed spent hen Pectoralis major muscles during chilled and frozen storageSaowakon Wattanachant; Atchariya Chueachuaychoo
2011Discoloration and its prevention of protein film from red Tilapia muscleSoottawat Benjakul; Phakawat Tongnuanchan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Improving the Shelf-Life and Safety of Fresh-Cut MangosteenPairat Sophanodora; Choothaweep Palakawong Na Ayudhyay; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2555การสกัดน้ำตาลนอนรีดิวซิ่งจากขนุนใรนะดับห้องปฏิบัติการระดับโรงงานทดลองและการประเมินสมบัติการทนต่อการย่อยในสภาวะจำลองระบบทางเดินอาหารไพศาล วุฒิจำนงค์; เกตุชุลี ถึงจอหอ; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Purification, Partitioning and uses of fish pepsin for collagen extraction and protein hydrolysate productionSoottawat Benjakul; Sitthipong Nalinanon
2555การผลิตเจลาตินและเจลาตินไฮโดรเจนไลเลทจากหนังปลาสำหรับการพัฒนาเครื่องดื่มเพื่อสุขภาพก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์; สินินาถ สุขไกว
2011Improvement of properties of edible film based on gelatin from cuttlefish (Sepia pharamois) skinSoottawat Benjakul; Hoque Md. Sazedul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2556การผลิตสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์จากสตาร์ชชนิดต่าง ๆ และการตรวจสอบคุณสมบัติพรีไบโอติกปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล; ปาริฉัตร พฤกษ์วิวัฒนากุล; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013Effect of extracting conditions and phosphorylation on characteristic and functional properties of gelating from the skin of unicorn leatherjacketSoottawat Benjakul; Phanngam Kaewruang; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2556กิจกรรมทางชีวภาพของโปรตีนไฮโดรไลเสทจากกระดูกปลานิลและผลต่อเซลล์สร้างกระดูกจักรี ทองเรือง; สุภาวดี จอดนาค; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร