Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9596
Title: การผลิตสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์จากสตาร์ชชนิดต่าง ๆ และการตรวจสอบคุณสมบัติพรีไบโอติก
Other Titles: Production of resistant starch from different types of starch and determination of their prebiotic properties
Authors: ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
ปาริฉัตร พฤกษ์วิวัฒนากุล
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: สตาร์ช;เอนไซม์;การย่อยสลายทางชีวภาพ
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9596
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
381778.pdf1.8 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons