Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 121-130 of 247 (Search time: 0.017 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Antioxidative, Antimicrobial and fish skin gelatin cross-linking activities of seaweed extractsSoottawat Benjakul; Saowapa Rattaya
2552การเตรียมและการใช้ประโยชน์ผลิตภัณฑ์เลียนแบบซูริมิจากเนื้อไก่และเศษเหลือเสาวคนธ์ วัฒนจันทร์; อารีย์ โต๊ะเด็ม; คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Characterization and use of proteinase from pyloric caeca of bigeye snapper (Priacanthus macracanthus) for production of gelatin hydrolysate with antioxidative activitySoottawat Benjakul; Phanipa Phanturat
2552การพัฒนาความปลอดภัยในกระบวนการผลิตและอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เนื้อปลาทูน่าปรุงรสไพรัตน์ โสภโณดร; ทิพย์วรรณ อรัญดร
2004Postharvest deterioration of seabass (Lates calcarifer) and its shelf-life extension by using Tom-Yum mix; Sunisa Siripongvutikorn; Food Technology
2010Heated Sulfur-Containing Compounds: Properties and the Uses for Shelf-Life Extension of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) Stored in IceSoottawat Benjakul; Yoottana Phonpala
2010Development of Pink Color of Squid and the Effect of Chemical Treatment on Physico-Chemical Changes of Squid during Frozen StorageSoottawat Benjakul; Rattana Sungsri-in
2554การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ผลไม้แผ่นจากกากกระเจี๊ยบแดงอัญชลี ศิริโชติ; สุวิชา แดงกระจ่าง
2013Changes in quality and enzymes of Longkong (Aglaia dookkoo Griff.) fruit during storages as affected by maturation, package and methyl jasmonate treatmentMutita Meenune; Karthikeyan Venkatachalam; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2557การคัดเลือกและการห่อหุ้มแบคทีเรียโพรไบโอติกเพื่อใช้ในการผลิตไอศรีมเสริมโพรไบโอติกปุณณาณี สัมภวะผล; ฮาเสี๊ยะ อะยามา; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร