Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Thesis
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 121-130 of 247 (Search time: 0.017 seconds).
previous
1
...
10
11
12
13
14
15
16
...
25
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2008
Antioxidative, Antimicrobial and fish skin gelatin cross-linking activities of seaweed extracts
Soottawat Benjakul
;
Saowapa Rattaya
2552
การเตรียมและการใช้ประโยชน์ผลิตภัณฑ์เลียนแบบซูริมิจากเนื้อไก่และเศษเหลือ
เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์
;
อารีย์ โต๊ะเด็ม
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008
Characterization and use of proteinase from pyloric caeca of bigeye snapper (Priacanthus macracanthus) for production of gelatin hydrolysate with antioxidative activity
Soottawat Benjakul
;
Phanipa Phanturat
2552
การพัฒนาความปลอดภัยในกระบวนการผลิตและอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เนื้อปลาทูน่าปรุงรส
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
ทิพย์วรรณ อรัญดร
2004
Postharvest deterioration of seabass (Lates calcarifer) and its shelf-life extension by using Tom-Yum mix
;
Sunisa Siripongvutikorn
;
Food Technology
2010
Heated Sulfur-Containing Compounds: Properties and the Uses for Shelf-Life Extension of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) Stored in Ice
Soottawat Benjakul
;
Yoottana Phonpala
2010
Development of Pink Color of Squid and the Effect of Chemical Treatment on Physico-Chemical Changes of Squid during Frozen Storage
Soottawat Benjakul
;
Rattana Sungsri-in
2554
การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ผลไม้แผ่นจากกากกระเจี๊ยบแดง
อัญชลี ศิริโชติ
;
สุวิชา แดงกระจ่าง
2013
Changes in quality and enzymes of Longkong (Aglaia dookkoo Griff.) fruit during storages as affected by maturation, package and methyl jasmonate treatment
Mutita Meenune
;
Karthikeyan Venkatachalam
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2557
การคัดเลือกและการห่อหุ้มแบคทีเรียโพรไบโอติกเพื่อใช้ในการผลิตไอศรีมเสริมโพรไบโอติก
ปุณณาณี สัมภวะผล
;
ฮาเสี๊ยะ อะยามา
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Discover
Author
2
Kittima Leelapongwattana
2
Krisana Nilsuwan
2
Phakawat Tongnuanchan
2
Sitthipong Nalinanon
2
Suthasinee Yarnpakdee
2
Yaowapa Thiansilakul
1
Akkasit Jongjareonrak
1
Ali Muhammed Moula Ali
1
Am-on Tawisuwan
1
Amjad Khansaheb Balange
.
next >
Subject
18
Gelatin
11
Surimi
10
Fishery products
8
Antioxidants
5
Collagen
5
Fish as food
5
Fishery processing
5
Food Analysis
5
ซูริมิ
4
Food Preservation
.
next >
Date issued
131
2500 - 2562
116
2000 - 2099
Has File(s)
247
true