Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6106
Title: การพัฒนาความปลอดภัยในกระบวนการผลิตและอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เนื้อปลาทูน่าปรุงรส
Other Titles: Development of safety in production and shelf life of seasoned tuna meat product
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
ทิพย์วรรณ อรัญดร
Keywords: ความปลอดภัยในผลิตภัณฑ์;เนื้อปลาทูน่า การเก็บและรักษา;ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6106
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
309313.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons