Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6106
Title: | การพัฒนาความปลอดภัยในกระบวนการผลิตและอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เนื้อปลาทูน่าปรุงรส |
Other Titles: | Development of safety in production and shelf life of seasoned tuna meat product |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร ทิพย์วรรณ อรัญดร |
Keywords: | ความปลอดภัยในผลิตภัณฑ์;เนื้อปลาทูน่า การเก็บและรักษา;ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6106 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
309313.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License