Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5864
Title: Characterization and use of proteinase from pyloric caeca of bigeye snapper (Priacanthus macracanthus) for production of gelatin hydrolysate with antioxidative activity
Other Titles: การจำแนกลักษณะและการประยุกต์ใช้เอนไซม์โปรตีเนสจากไส้ติ่งปลาตาหวาน (Priacanthus macracanthus) สำหรับการผลิตเจลาตินไฮโดรไลเสตที่มีกิจกรรมต้านออกซิเดชัน
Authors: Soottawat Benjakul
Phanipa Phanturat
Keywords: Proteins Purification;Protinases;Priacanthus macracanthus;Gelatin
Issue Date: 2008
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2009
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5864
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
311755.pdf1.04 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons