Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9844
Title: การคัดเลือกและการห่อหุ้มแบคทีเรียโพรไบโอติกเพื่อใช้ในการผลิตไอศรีมเสริมโพรไบโอติก
Other Titles: Screening and encapsulation of probiotic bacteria for the production of probiotic fortified ice cream
Authors: ปุณณาณี สัมภวะผล
ฮาเสี๊ยะ อะยามา
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: โพรไบโอติก
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9844
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
393000.pdf4.06 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons