Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9844
Title: | การคัดเลือกและการห่อหุ้มแบคทีเรียโพรไบโอติกเพื่อใช้ในการผลิตไอศรีมเสริมโพรไบโอติก |
Other Titles: | Screening and encapsulation of probiotic bacteria for the production of probiotic fortified ice cream |
Authors: | ปุณณาณี สัมภวะผล ฮาเสี๊ยะ อะยามา Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | โพรไบโอติก |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9844 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
393000.pdf | 4.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License