Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Article
850 Research
850 Thesis
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 211-220 of 337 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
...
19
20
21
22
23
24
25
...
34
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2555
การสกัดน้ำตาลนอนรีดิวซิ่งจากขนุนใรนะดับห้องปฏิบัติการระดับโรงงานทดลองและการประเมินสมบัติการทนต่อการย่อยในสภาวะจำลองระบบทางเดินอาหาร
ไพศาล วุฒิจำนงค์
;
เกตุชุลี ถึงจอหอ
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Purification, Partitioning and uses of fish pepsin for collagen extraction and protein hydrolysate production
Soottawat Benjakul
;
Sitthipong Nalinanon
2553
รายงานวิจัยเรื่องสมบัติการต้านออกซิเดชันของสะตอและผลของการแปรรูป
เอกสิทธิ์ จงเจริญรักษ์
;
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2555
การผลิตเจลาตินและเจลาตินไฮโดรเจนไลเลทจากหนังปลาสำหรับการพัฒนาเครื่องดื่มเพื่อสุขภาพ
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
;
สินินาถ สุขไกว
2011
Improvement of properties of edible film based on gelatin from cuttlefish (Sepia pharamois) skin
Soottawat Benjakul
;
Hoque Md. Sazedul
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2554
รายงานสรุปผลการวิจัยฉบับสมบูรณ์ ผลของการสกัดกาแลคโตแมนแนนจากเมล็ดขนุนต่อการเจริญเติบโตของไก่เนื้อ
วัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2556
การผลิตสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์จากสตาร์ชชนิดต่าง ๆ และการตรวจสอบคุณสมบัติพรีไบโอติก
ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
;
ปาริฉัตร พฤกษ์วิวัฒนากุล
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2555
รายงานสรุปผลการวิจัยฉบับสมบูรณ์ การพัฒนากระบวนการแปรรูปและการควบคุมคุณภาพของผลิตภัณฑ์แยมลองกองน้ำตาลต่ำ
อัญชลี ศิริโชติ
;
วัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2556
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ การสกัด องค์ประกอบ คุณสมบัติบางประการและการประยุกต์ใช้ของสารสกัดแทนนินจากวัสดุเศษเหลือของพืช
ปุณณาณี สัมภวะผล
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013
Effect of extracting conditions and phosphorylation on characteristic and functional properties of gelating from the skin of unicorn leatherjacket
Soottawat Benjakul
;
Phanngam Kaewruang
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Discover
Author
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
11
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
11
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
6
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
6
ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
6
มุทิตา มีนุ่น
5
Soottawat Benjakul
5
Thummanoon Prodpran
5
สันทัด วิเชียรโชติ
5
อัญชลี ศิริโชติ
.
next >
Subject
21
Gelatin
12
Surimi
10
Fishery products
10
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
9
ปลาทูน่า
8
Antioxidants
7
Collagen
7
ซูริมิ
7
ผลิตภัณฑ์อาหาร
7
แอนติออกซิแดนท์
.
next >
Date issued
201
2500 - 2565
133
2000 - 2099
Has File(s)
320
true
14
false
.
next >