Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9502
Title: รายงานสรุปผลการวิจัยฉบับสมบูรณ์ การพัฒนากระบวนการแปรรูปและการควบคุมคุณภาพของผลิตภัณฑ์แยมลองกองน้ำตาลต่ำ
Other Titles: Process development and quality control of Longkong (Lansium domesticum Corr.) jam with lowugar content)
Authors: อัญชลี ศิริโชติ
วัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: แยม;ลองกอง การแปรรูป
Issue Date: 2555
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9502
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
368789.pdf4.4 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons