Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9502
Title: | รายงานสรุปผลการวิจัยฉบับสมบูรณ์ การพัฒนากระบวนการแปรรูปและการควบคุมคุณภาพของผลิตภัณฑ์แยมลองกองน้ำตาลต่ำ |
Other Titles: | Process development and quality control of Longkong (Lansium domesticum Corr.) jam with lowugar content) |
Authors: | อัญชลี ศิริโชติ วัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | แยม;ลองกอง การแปรรูป |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9502 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
368789.pdf | 4.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License