Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Article
850 Research
850 Thesis
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 190 (Search time: 0.016 seconds).
previous
1
2
3
4
...
19
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2550
การพัฒนาผลิตภัณฑ์เมล็ดมะม่วงหิมพานต์บรรจุกระป๋อง
ศกุนตลา อุตมา
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2541
การพัฒนากระบวนการผลิตมะม่วงแช่อิ่มแห้ง
ชัยรัตน์ ศิริพัธนะ
;
ภัทราพร ยุธาชิต
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2536
การศึกษาการเก็บรักษาผลมังคุดโดยการดัดแปลงบรรยากาศ
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
มณฑาทิพย์ หิรัญสาลี
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2541
การผลิตน้ำมันปลาที่มีสารโอเมก้า 3 พูฟาจากน้ำนึ่งปลาทู่น่า
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
;
สมบัติ รุ่งศิลป์
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2543
การผลิตข้าวพองเสริมใยอาหารจากรำข้าว
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
ณัฐนันทน์ ชุมแก้ว
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2536
กรรมวิธีการผลิตและคุณภาพของแคบหมูปรุงกลิ่นรส
กนกอร อินทราพิเชฐ
;
สายใจ จริยาเอกภาส
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2538
การผลิตปลาสะเต๊ะจากปลามูลค่าต่ำ
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
เทวี ทองแดง
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2549
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารกรอบที่ใช้โปรตีนปลาไฮโดรไลเสตเป็นส่วนประกอบ
กฤตลักษณ์ ปะสะกวี
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2538
ปัจจัยที่มีผลต่อคุณภาพของข้าวผัดปูแช่เยือกแข็ง
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
วิไลลักษณ์ กมลธรรม
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2540
การผลิตมังคุดในน้ำเชื่อมบรรจุกระป๋อง
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
สิรินทร์ ขันตี
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Discover
Author
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
11
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
9
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
6
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
6
มุทิตา มีนุ่น
5
อัญชลี ศิริโชติ
4
ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
4
วัชรี สีห์ชำนาญธุระกิจ
4
เถวียน บัวตุ่ม
3
จักรี ทองเรือง
.
next >
Subject
3
การเกิดเจล
3
กุ้งกุลาดำ
3
กุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษา
3
น้ำตาลโตนด
3
น้ำผลไม้
3
ฟีนอลส์
3
สตาร์ช
3
อาหารกระป๋อง
3
อาหารว่าง การผลิต
3
อาหารแช่แข็ง
.
< previous
next >
Date issued
6
2560 - 2565
81
2550 - 2559
75
2540 - 2549
28
2533 - 2539