Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2932
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารกรอบที่ใช้โปรตีนปลาไฮโดรไลเสตเป็นส่วนประกอบ
Other Titles: Development of crispy snack containing fish protein hydrolysate
Authors: กฤตลักษณ์ ปะสะกวี
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: อาหารว่าง การผลิต;โปรตีนปลาไฮโดรไลเสต
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2932
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
283147_app.pdf173.19 kBAdobe PDFView/Open
283147_bibli.pdf95.66 kBAdobe PDFView/Open
283147_ch4.pdf54.57 kBAdobe PDFView/Open
283147_ch3.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open
283147_ch2.pdf308.79 kBAdobe PDFView/Open
283147_ch1.pdf221.95 kBAdobe PDFView/Open
283147_con.pdf102.07 kBAdobe PDFView/Open
283147_ab.pdf108.08 kBAdobe PDFView/Open
283147_ti.pdf61.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.