Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
853 Industrial Biotechnology
855 Material Product Technology
857 Agro Industrial Management Technology
859 Functional Food and Nutrition
850 Newsletter
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 414 (Search time: 0.019 seconds).
previous
1
2
3
4
...
42
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2556
การปรับปรุงประสิทธิผลโดยรวมของเครื่องจักรในกระบวนการโม่ข้าวสาลี ในโรงงานผลิตอาหารสัตว์โดยใช้การบารุงรักษาทวีผลที่ทุกคนมีส่วนร่วม
กิตติ เจิดรังษี
;
ฐานันตร์ สุทธิกวี
;
Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
2550
การพัฒนาผลิตภัณฑ์เมล็ดมะม่วงหิมพานต์บรรจุกระป๋อง
ศกุนตลา อุตมา
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2541
การพัฒนากระบวนการผลิตมะม่วงแช่อิ่มแห้ง
ชัยรัตน์ ศิริพัธนะ
;
ภัทราพร ยุธาชิต
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2536
การศึกษาการเก็บรักษาผลมังคุดโดยการดัดแปลงบรรยากาศ
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
มณฑาทิพย์ หิรัญสาลี
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2541
การผลิตน้ำมันปลาที่มีสารโอเมก้า 3 พูฟาจากน้ำนึ่งปลาทู่น่า
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
;
สมบัติ รุ่งศิลป์
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2543
การผลิตข้าวพองเสริมใยอาหารจากรำข้าว
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
ณัฐนันทน์ ชุมแก้ว
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2536
กรรมวิธีการผลิตและคุณภาพของแคบหมูปรุงกลิ่นรส
กนกอร อินทราพิเชฐ
;
สายใจ จริยาเอกภาส
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2538
การผลิตปลาสะเต๊ะจากปลามูลค่าต่ำ
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
เทวี ทองแดง
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2549
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารกรอบที่ใช้โปรตีนปลาไฮโดรไลเสตเป็นส่วนประกอบ
กฤตลักษณ์ ปะสะกวี
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2551
สภาวะที่เหมาะสมในการผลิตเอทานอลจากเส้นใยปาล์มโดยวิธี Simultaneous Saccharification and Fermentation (SSF)
ยุทธศักดิ์ สุบการี
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
Discover
Author
13
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
10
ศุภศิลป์ มณีรัตน์
10
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
9
พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
9
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
9
เบญจมาส เชียรศิลป์
8
ปิยะรัตน์ บุญแสวง
7
เถวียน บัวตุ่ม
7
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
.
next >
Subject
20
แบคทีเรีย
16
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
14
น้ำมันปาล์ม
13
ปลาทูน่า
12
น้ำเสีย การบำบัด
10
จุลินทรีย์
8
ไคโตแซน
7
การใช้ของเสียให้เป็นประโยชน์
7
กุ้งกุลาดำ
7
จุลินทรีย์ในอาหาร
.
next >
Date issued
10
2560 - 2561
199
2550 - 2559
154
2540 - 2549
49
2530 - 2539
2
2521 - 2529