Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
853 Industrial Biotechnology
855 Material Product Technology
857 Agro Industrial Management Technology
859 Functional Food and Nutrition
850 Newsletter
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 181-190 of 216 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
16
17
18
19
20
21
22
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Studies of 650 index of rice and flour rice of indigenous Southern Thai Rice : Sangyod Phatthalung
Pavinee Chinachoti
;
Ruttikan Inpun
;
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2014
Nile tilapia (oreochromis niloticus) protein hydrolysate with antioxidative and nitric oxide inhibitory activities
Chakree Thongraung
;
Sureeporn Kangsanant
;
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2002
Improvement of gel quality of Surimi from Bigeye snapper (Priacanthus tayenus)
Soottawat Benjakul
;
Yuwathida Kwalumtharn
;
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2020
Properties and application of bilayer films based on poly (lactic acid) and fish gelatin containing epigallocatechin gallate fabricated by thermo-compression molding
Krisana Nilsuwan
;
Guerrero, Pedro
;
Caba, Koro de la
;
Soottawat Benjakul
;
Thummanoon Prodpran
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2022
In vitro evaluation of probiotic bacteria and yeast growth, pH changes and metabolites produced in a pure culture system using protein base products with various added carbon sources
KAREENA, Asrof
;
Sunisa Siripongvutikorn
;
Worapong Usawakesmanee
;
Santad Wichienchot
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020
Selection and Application of Protease- and Lipase-Producing Bacteria for Fermented Shrimp Paste (Kapi) Production
Suppasil Maneerat
;
Maureen Kumaunang
;
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2019
Protease Inhibitors and Hydrolysate from Duck Egg Albumen:Characteristics and Applications in Surimi Gels
Soottawat Benjakul
;
Tran Hong Quan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020
Properties and Applications of Antioxidant Bilayer Films Based onFish Skin Gelatin Containing Epigallocatechin Gallate
Soottawat Benjakul
;
Krisana Nilsuwan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020
Development of Frozen Churros Added with Shrimp and Squid By-Products
Kongkarn Kijroongrojana
;
Kantapit Mektun
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2009
การศึกษาการปรับปรุงสมบัติทางกลของบรรจุภัณฑ์เยื่อขึ้นรูปจากเส้นใยปาล์มโดยใช้น้ำยาง
วรัญญู ศรีเดช
;
สิทธิพงศ์ สาธะวงค์
;
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
Discover
Author
5
Soottawat Benjakul
5
Thummanoon Prodpran
3
Benjamas Cheirsilp
3
Krisana Nilsuwan
3
Nopparat Cheetangdee
3
Santad Wichienchot
2
Kittima Leelapongwattana
2
Manee Vittayanont
2
Phakawat Tongnuanchan
2
Ponusa Jitphuthi
.
next >
Subject
22
Gelatin
14
Surimi
11
Fishery products
8
Antioxidants
7
Collagen
6
Fish as food
6
Fishery processing
6
PSU Publication
5
Edible coatings
5
Food Analysis
.
next >
Date issued
13
2020 - 2023
119
2010 - 2019
84
2000 - 2009
Has File(s)
213
true
3
false
.
next >