Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9843
Title: Nile tilapia (oreochromis niloticus) protein hydrolysate with antioxidative and nitric oxide inhibitory activities
Other Titles: โปรตีนไฮโดรไลเสทของปลานิล (Oreochromis niloticus) ที่มีฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและต้านไนตริกออกไซด์
Authors: Chakree Thongraung
Sureeporn Kangsanant
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Nile tilapia
Protiens
Issue Date: 2014
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc. (Functional Food and Nutrition)--Prince of Songkla University, 2014
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9843
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
392991.pdf5.14 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons