Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 667 (Search time: 0.023 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Porcine plasma protein-sugar maillard reaction products (MRPs) : some factors affecting antioxidant activity and their applicationWittayachai Lertittikul; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2006Effect of phosphate compounds on setting and gel-forming ability of surimi from bigeye snapper and threadfin breamOrawan Julavittayanukul; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2547ผลของความร้อนและไนไตรท์ต่อคุณภาพหมูยอกระป๋องกมลทิพย์ นิคมรัตน์; บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร; คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2548การเก็บเกี่ยวโปรตีนจากน้ำทิ้งในกระบวนการผลิตซูริมิโดยวิธีการกรองด้วยเมมเบรมและการตกผลึกระวีวรรณ เตชะรัตนมณี; บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ; คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
2543การสกัดและสมบัติบางประการของแคโรทีโนโปรตีนจากวัสดุเศษเหลือจากกุ้งเสาวลักษณ์ วนิชสุวรรณ; บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง; คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง)
2544การเก็บเกี่ยวและคุณลักษณะของน้ำมันจากรังไข่ อัณฑะ และเครื่องในของปลาโอแถบจริยา พรหมนิมิตร; บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง; คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง)
2006Characterization of muscie proteins and interaction between myofibrillar proteins and myglobin of Dark-Fleshed fish used for surimi productionManat Chaijan; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2006Effects of microbial transglutaminase on gelling property and protein cross-linking of different marine fish and shrimpAtchara Tammatinna; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2006Characterization and functional properties of collagen and Gelatin from bigeye snapper (Priacanthus macracanthus) and brownstripe red snapper (Lutjanus vitta) skinsAkkasit Jongjareonrak; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2541การเตรียมกล้าเชื้อผงสำหรับการผลิตแหนมศุภศิลป์ มณีรัตน์; บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ