Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2971
Title: ผลของความร้อนและไนไตรท์ต่อคุณภาพหมูยอกระป๋อง
Other Titles: Effect of heating and nitrite on quality of canned vieynamese sausage
Authors: กมลทิพย์ นิคมรัตน์
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: หมูยอกระป๋อง;อาหารกระป๋อง;อุตสาหกรรมอาหารกระป๋อง
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร)-- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2971
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
245611_app8.pdf7.28 MBAdobe PDFView/Open
245611_app7.pdf29.24 kBAdobe PDFView/Open
245611_app6.pdf89.79 kBAdobe PDFView/Open
245611_app5.pdf44.87 kBAdobe PDFView/Open
245611_app4.pdf42.5 kBAdobe PDFView/Open
245611_app3.pdf39.28 kBAdobe PDFView/Open
245611_app2.pdf9.62 kBAdobe PDFView/Open
245611_app1.pdf8.34 kBAdobe PDFView/Open
245611_bibli.pdf215.98 kBAdobe PDFView/Open
245611_ch4.pdf64.46 kBAdobe PDFView/Open
245611_ch3.pdf2.22 MBAdobe PDFView/Open
245611_ch2.pdf168.03 kBAdobe PDFView/Open
245611_ch1.pdf763.14 kBAdobe PDFView/Open
245611_con.pdf96.66 kBAdobe PDFView/Open
245611_ab.pdf88.11 kBAdobe PDFView/Open
245611_ti.pdf13.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.