Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1565
Title: Characterization of muscie proteins and interaction between myofibrillar proteins and myglobin of Dark-Fleshed fish used for surimi production
Other Titles: การจำแนกคุณลักษณะของโปรตีนกล้ามเนื้อและอันตรกิริยาระหว่างโปรตีนไมโอไฟบริลกับไมโอโกกลบินของปลาเนื้อดำที่ใช้ผลิตซูริมิ
Authors: Manat Chaijan
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
Keywords: Fishery products
Muscle proteins
Fishery processing
Surimi
Issue Date: 2006
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2006
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1565
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
278493_bibli.pdf131.44 kBAdobe PDFView/Open
278493_ch11.pdf42.68 kBAdobe PDFView/Open
278493_ch5.pdf651.9 kBAdobe PDFView/Open
278493_ch10.pdf135.07 kBAdobe PDFView/Open
278493_ch9.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open
278493_ch8.pdf2.5 MBAdobe PDFView/Open
278493_ch7.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open
278493_ch6.pdf304.65 kBAdobe PDFView/Open
278493_ch4.pdf230.38 kBAdobe PDFView/Open
278493_ch3.pdf133.25 kBAdobe PDFView/Open
278493_ch2.pdf161.16 kBAdobe PDFView/Open
278493_ch1.pdf833.75 kBAdobe PDFView/Open
278493_con.pdf108.2 kBAdobe PDFView/Open
278493_ab.pdf97.7 kBAdobe PDFView/Open
278493_ti.pdf93.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.