Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 591-600 of 667 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2563การพัฒนาเส้นหมี่เพื่อสุขภาพที่ลดค่าพลังงานใยอาหารสูงและส่งเสริมสุขภาพระบบทางเดินอาหารสันทัด วิเชียรโชติ; ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร; Faculty of Economics (Economics); คณะเศรษฐศาสตร์
2558ผลของกรดอินทรีย์และความร้อนระดับกลางต่อการยับยั้งการเกิดปฏิกิริยาสีน้ำตาลของยอดมะพร้าวสดตัดแต่งดุสิดา หนูทอง; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2022In vitro evaluation of probiotic bacteria and yeast growth, pH changes and metabolites produced in a pure culture system using protein base products with various added carbon sourcesKAREENA, Asrof; Sunisa Siripongvutikorn; Worapong Usawakesmanee; Santad Wichienchot; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2562การศึกษาวิธีและสภาวะการอบแห้งสำหรับการผลิตผลิตภัณฑ์ชาจากดอกกาแฟโรบัสต้า (Coffea canephora)ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์; อธิชา ชูสุทธิ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020Selection and Application of Protease- and Lipase-Producing Bacteria for Fermented Shrimp Paste (Kapi) ProductionSuppasil Maneerat; Maureen Kumaunang; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2019Protease Inhibitors and Hydrolysate from Duck Egg Albumen:Characteristics and Applications in Surimi GelsSoottawat Benjakul; Tran Hong Quan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020Properties and Applications of Antioxidant Bilayer Films Based onFish Skin Gelatin Containing Epigallocatechin GallateSoottawat Benjakul; Krisana Nilsuwan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020Development of Frozen Churros Added with Shrimp and Squid By-ProductsKongkarn Kijroongrojana; Kantapit Mektun; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2009การศึกษาการปรับปรุงสมบัติทางกลของบรรจุภัณฑ์เยื่อขึ้นรูปจากเส้นใยปาล์มโดยใช้น้ำยางวรัญญู ศรีเดช; สิทธิพงศ์ สาธะวงค์; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2009Production and properties od edible film from Mung Bean and Red Bean ProteinsThawien Bourtoom; Saowanit Keereekasetsuk; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์