Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17792
Title: Production and properties od edible film from Mung Bean and Red Bean Proteins
Other Titles: การผลิตและสมบัติของฟิล์มบริโภคได้จากโปรตีนถั่วเขียวและถั่วแดง
Authors: Thawien Bourtoom
Saowanit Keereekasetsuk
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
Keywords: Proteins Biotechnology;Coatings;Mung bean Congresses;Food Packaging;Edible coatings;Thin films
Issue Date: 2009
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Packaging Technology)--Prince of Songkla University, 2008
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17792
Appears in Collections:855 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
309085.pdf8.52 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons