Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Thesis
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 247 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
...
25
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Effect of Calcium Compounds Obtained from Fish Processing By-Product on Calcium Metabolism in Rats
Chakree Tongreung
;
Phatchareerat Tongchan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Lipid Oxidation Mediated by Myoglobin with Different Forms in Fish Muscle : Mode of Action and the Prevention
Soottawat Benjakul
;
Yaowapa Thiansilakul
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Inhibition of Polyphenoloxidase and Melanosis in Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) by Phenolic Compounds
Soottawat Benjakul
;
Nilesh Prakash Nirmal
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Chemical Compositions and Properties of Alkali Pickled Egg (Pidan) as Affected by Cations and Selected Pickling Ingredients
Soottawat Benjakul
;
Palanivel Ganesan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Change in Qualities and Volatile Compounds of Oyster (Crassostrea belcheri) during Storage and Processing
Pairat Sophanodora
;
Somwang Songsaeng
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Antioxidant and / or Antibacterial of Keang-hleung Paste and its Shelf-life
Sunisa Siripongvutikorn
;
Romson Seah
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2550
การพัฒนาผลิตภัณฑ์เมล็ดมะม่วงหิมพานต์บรรจุกระป๋อง
ศกุนตลา อุตมา
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2541
การพัฒนากระบวนการผลิตมะม่วงแช่อิ่มแห้ง
ชัยรัตน์ ศิริพัธนะ
;
ภัทราพร ยุธาชิต
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2536
การศึกษาการเก็บรักษาผลมังคุดโดยการดัดแปลงบรรยากาศ
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
มณฑาทิพย์ หิรัญสาลี
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2541
การผลิตน้ำมันปลาที่มีสารโอเมก้า 3 พูฟาจากน้ำนึ่งปลาทู่น่า
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
;
สมบัติ รุ่งศิลป์
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Discover
Author
2
Kittima Leelapongwattana
2
Krisana Nilsuwan
2
Phakawat Tongnuanchan
2
Sitthipong Nalinanon
2
Suthasinee Yarnpakdee
2
Yaowapa Thiansilakul
1
Akkasit Jongjareonrak
1
Ali Muhammed Moula Ali
1
Am-on Tawisuwan
1
Amjad Khansaheb Balange
.
next >
Subject
18
Gelatin
11
Surimi
10
Fishery products
8
Antioxidants
5
Collagen
5
Fish as food
5
Fishery processing
5
Food Analysis
5
ซูริมิ
4
Food Preservation
.
next >
Date issued
131
2500 - 2562
116
2000 - 2099