Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 247 (Search time: 0.013 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Studies on some enzymes and the effect of modifield atmosphere packaging and some chemicals of quality changes of black tiger and white shrimps during refrigerated storageRuangnalin Thepnuan; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2551ผลของการดัดแปรด้วยวิธีความร้อนชื้นต่อสมบัติทางรีโอโลยีและการเกิดรีโทรเกรเดชันของสตาร์ชข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสแตกต่างกันปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล; ปาริดา ขุนแอ; คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2004Extraction and charaterization of collagen and gelatin from bigeye snapper (Priacanthus tayenus) skin and bonePhanat Kittiphattanabawon; Prince of Songkla University Department of Food Technology (Food Technology)
2005Effect of pH. Lipids and protein crosslinkers on the properties of surimi film from tropical fishKrittabhart Chinabhark; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2006Antioxidative activity and functional properties of protein hydrolysate from round sead (Decapterus maruadsi) muscleYaowapa Thiansilakul; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2008Gelling properties of pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) meat and gel stability as affected by multiple freeze-thawingPatchaniya Eakpetch; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2540ความเสียหายของมังคุดเมื่อได้รับแรงกระแทกสุธีระ ประเสริฐสรรพ์; ชลทิศา พีระประสมพงศ์; คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2552ผลของการปฎิบัติระหว่างการเก็บเกี่ยวและหลังการเก็บเกี่ยวน้ำตาลโตนดสดมุทิตา มีนุ่น; มนสุวีร์ ไพชำนาญ
2549การผลิตใยอาหารและน้ำฝรั่งพร้อมดื่มเติมใยอาหารจากผลฝรั่งวรนงค์ ทองสมบัติ; คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2543การผลิตน้ำปลาโดยกระบวนการแบบต่อเนื่องสุกัญญา จันทะชุม; จริยา ภู่เจริญ; คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)