Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1571
Title: Studies on some enzymes and the effect of modifield atmosphere packaging and some chemicals of quality changes of black tiger and white shrimps during refrigerated storage
Other Titles: การศึกษาเอนไซม์บางชนิดและผลของการบรรจุแบบดัดแปลงสภาพบรรยากาศและสารเคมีบางชนิดต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของกุ้งกุลาดำและกุ้งขาวระหว่างการเก็บรักษาแบบแช่เย็น
Authors: Ruangnalin Thepnuan
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
Keywords: Frozen foods
Food Quality
Penaeus monodon
Penaeus vannmel
Food Storage
Issue Date: 2007
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (MSc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2007
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1571
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
292762_app.pdf79.36 kBAdobe PDFView/Open
292762_bibli.pdf204.06 kBAdobe PDFView/Open
292762_ch4.pdf42.83 kBAdobe PDFView/Open
292762_ch3.pdf735.52 kBAdobe PDFView/Open
292762_ch2.pdf120.76 kBAdobe PDFView/Open
292762_ch1.pdf310.67 kBAdobe PDFView/Open
292762_con.pdf105.41 kBAdobe PDFView/Open
292762_ab.pdf93.3 kBAdobe PDFView/Open
292762_ti.pdf72.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.