Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5598
Title: ผลของการดัดแปรด้วยวิธีความร้อนชื้นต่อสมบัติทางรีโอโลยีและการเกิดรีโทรเกรเดชันของสตาร์ชข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสแตกต่างกัน
Other Titles: Effect of heat-moisture treatment on rheological properties and retrogradation of rice starches differing in amylose content
Authors: ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
ปาริดา ขุนแอ
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: สตาร์ช;ข้าว
Issue Date: 2551
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2551
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5598
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
311253.pdf4.08 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons