Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11761-11770 of 17383 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2562การบริหารจัดการโรงเรียนดีเด่นด้านคุณธรรมจริยธรรมตามโครงการโรงเรียนคุณธรรม โรงเรียนวิถีอิสลาม : กรณีศึกษาโรงเรียนบ้านบาละ สำนักงานเขตพื้นที่การศึกษาประถมศึกษา ยะลาเขต 2อิบรอฮีม ณรงค์รักษาเขต; อนนต์ ตุหาย; Faculty of Islamic Sciences; คณะวิทยาการอิสลาม
2562ระบบสินเชื่อของสหกรณ์อิสลามบีนา จำกัด : การดำเนินงานและปัญหาธวัช นุ้ยผอม; ดลฮาดี โดมาแร; Faculty of Islamic Sciences; คณะวิทยาการอิสลาม
2562ศึกษาเปรียบเทียบการอนุญาโตตุลาการในกฎหมายอิสลามและกฎหมายไทยอีสมาแอ กาเต๊ะ; ซาฟารี เหาะไบ; Faculty of Islamic Sciences; คณะวิทยาการอิสลาม
2016Development of Microfluidized Emulsion Film Based on Gelatin and Palm OilSoottawat Benjakul; Krisana Nilsuwan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2562วิเคราะห์นิวไคลด์กัมมันตรังสี (226Ra, 232Th, 40K) ของพืชจาก ตำบลตาชี อำเภอยะหา จังหวัดยะลาพวงทิพย์ แก้วทับทิม; มีซาน โตะพง; คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี สาขาวิชาวิทยาศาสตร์; Faculty of Science and Technology (Science programs)
2018Selenium Biofortified Ricegrass (Oryza sativa L.) Juice Powder with an Enhancement of Its Selenium Content, Bioactive Compounds Content and Biological PropertiesSunisa Siripongvutikorn; Rattanamanee Chomchan; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2019Nutritional Compositions, Polyphenolic Profiles, Modulation of Gut Microbiota, Glycemic Index and Some Biological Properties of Pigmented Rice Varieties and Adlay Influenced by Soaking and Germination ConditionsChutha Takahashi Yupanqui; Owolabi, Iyiola Oluwakemi; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2015Effect of ZnSO4 fortification in soil on growth characteristics, phytochemicals and mineral compositions in mentha cordifolia opiz., Kitchen MintSunisa Siripongvutikorm; Timaporn Srirattanakul; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2017Functional and Biological Properties of Sang Yod Rice Bran Hydrolysate Prepared by enzymatic Hydrolysis and Its Application in Rice Pudding ProductChakree Thongraung; Natcha Phantuwong; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2015Functional and biological properties of enzymatic hydrolysate from defatted rice bran by using partial purified nile tilapia (Oreochromis niloticus) viscera extractChakree Thongraung; Tatchaporn Chaijaroen; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ