Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12221
Title: | Functional and Biological Properties of Sang Yod Rice Bran Hydrolysate Prepared by enzymatic Hydrolysis and Its Application in Rice Pudding Product |
Other Titles: | สมบัติเชิงหน้าที่และสมบัติทางชีวภาพของสารสกัดรำข้าวสังข์หยดและการนำไปใช้ประโยชน์ในผลิตภัณฑ์พุดดิ้งข้าว |
Authors: | Chakree Thongraung Natcha Phantuwong Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition) คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ |
Keywords: | Rice products;Hydrolysis |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Functional Food and Nutrition)--Prince of Songkla University, 2017 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12221 |
Appears in Collections: | 859 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
420278.pdf | 2.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License