Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12221
Title: Functional and Biological Properties of Sang Yod Rice Bran Hydrolysate Prepared by enzymatic Hydrolysis and Its Application in Rice Pudding Product
Other Titles: สมบัติเชิงหน้าที่และสมบัติทางชีวภาพของสารสกัดรำข้าวสังข์หยดและการนำไปใช้ประโยชน์ในผลิตภัณฑ์พุดดิ้งข้าว
Authors: Chakree Thongraung
Natcha Phantuwong
Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
Keywords: Rice products;Hydrolysis
Issue Date: 2017
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Functional Food and Nutrition)--Prince of Songkla University, 2017
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12221
Appears in Collections:859 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420278.pdf2.02 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons