Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12654
Title: Selenium Biofortified Ricegrass (Oryza sativa L.) Juice Powder with an Enhancement of Its Selenium Content, Bioactive Compounds Content and Biological Properties
Other Titles: การผลิตผงน้ำคั้นจากต้นอ่อนข้าวเสริมแร่ธาตุซีลีเนียมขณะปลูกซึ่งมีการเพิ่มขึ้นของปริมาณแร่ธาตุซีลีเนียม ปริมาณสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพและคุณสมบัติทางชีวภาพ
Authors: Sunisa Siripongvutikorn
Rattanamanee Chomchan
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Rice Nutritional aspects;Rice Embryos
Issue Date: 2018
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Functional Food and Nutrition)--Prince of Songkla University, 2018
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12654
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426613.pdf2.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.