Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 80 (Search time: 0.012 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Improvement of water holding capacity and yield of pacific white shrimp by phosphate and bicarbonate replacersSoottawat Benjakul; Passakorn Kingwascharapong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Final Report Some factors affecting crystallisation of palm sugar cake during the production and storageMutita Meenune; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Effect of gelatin hydrolysate on physico-chemical and functional properties and characteristics of film from fish myofibrillar proteinThummanoon Prodpran; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013Diversity and ecology of Listeria spp., Listeria prophages, and Listeria phages isolated from seafood processing plantsKitiya Vongkamjan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร; Faculty of Science (Microbiology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2016Characteristics and Applications of Active Comonents from Squid Melanin-Free InkSoottawat Benjakul; Naveen Kumar Vate; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Post-mortem softening of freshwater prawn (Macrobrachium resenbergii) Muscle : Role of proteases and preventionSoottawat Benjakul; Chodsana Sriket
2010Factors affecting browning and crystallisation of palm syrup and palm sugar cakeMutita Meenune; Phisut Naknean; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Impact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meatSoottawat Benjakul; Aneesa Addeen; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Production of gelatin hydrolysate with antioxidant activity from fish skin using protease from bacillus amyloliquefaciensSoottawat Benjakul; Samart Sai-Ut; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Hotness and pungent odour profiles of processed dried chilli (Capsicum annuum Linn. var Acuminatum Fingerh.)Mutita Meenune; Nitchara Toontom; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร