Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9918
Title: | Impact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meat |
Other Titles: | ผลของการเชือดแบบฮาลาลต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาเนื้อไก่กระทง |
Authors: | Soottawat Benjakul Aneesa Addeen Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Slaughtering and slaughter Houses;Broilers (Poultry) |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9918 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
391514.pdf | 962.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License